AllesOverDating.nl
Nieuwsbrief ontvangen?

  Liefde in de trein
  Link van de dag
  Sex Games
  Stuur een kaartje
  SMS Ringtones
  Webcam Surprise
  Super Sexy Shirts
Partners Dating
  eCard Start
  Blocked op MSN
  Humorshit.com
  Stiekem Verliefd
  Vrouw Zoekt Man
  Dating Games
  Chat Date
  One Hello
  I Wanna Date
  Lexa Dating
  Relatie Planet
  Dating Lijst
  Fakerslijst  Sexy & Fun Ring
  Jouw Internet
  Singles Site
  Gratis Relatie Tips
  Ik Wil Contact
  I Love Dating
  Do You Want Me
  Wanna Meet
  Date Top100
  Kristel WebDating
  Dating Bedrog  I Wanna Date
  Dating Gids
  Dating Nederland
  Mirjam's Dating
  Fast Dating
  12meet.be
  1date.nl
  xxx contactPartners Overig
  Gamengo Games
  SporTHumoR.nl
  Sexy People
  x2x.nl Humor
  Ringtones SMSmess
  LyKots.nl
  NSstress.nl
  Ugly People
  BabesWithShapes
  Webcam Girls
  Play-A-Game-Online
  tattoos & piercings
  L A X

  Liefde in de trein
  Link van de dag
  Sex Games
  Stuur een kaartje
  SMS Ringtones
  Webcam Surprise
  Super Sexy Shirts


Dating Tips
Spannende momenten...

Je gaat op zoek naar een date. Hoe pak je dat aan?

Of je hebt reeds een date in het verschiet, maar waar moet je op letten als man of vrouw. En vergeet je veiligheid niet.
Print Pagina Pagina Terug Pagina Omhoog

Op zoek naar een date
Datingsites werken makkelijk. Toch gelden vaak ook hier de oude regels van de hofmakerij: de man leidt, de vrouw beslist. Succesvol on-line daten is hard werken, geduld bewaren en goed opletten, maar daarna kan het heel gezellig en romantisch worden. Deze tips kunnen erg van pas komen in het avontuur wat dating heet!
 • Hoewel het internet langzaam emancipeert, is de verhouding tussen mannen en vrouwen nog steeds steeds groot, waarbij de mannen flink in de meerderheid zijn. Voor de mannen betekent dat veel concurrentie onderling. Schrijf dus originele e-mails, toon jezelf niet overdreven geÔnteresseerd in een dame (je bent immers niet wanhopig) en neem de initiatieven. Voor de vrouwen betekent dat heel streng selecteren.
 • Wie een foto bij zijn profiel zet, krijgt beslist meer reacties, maar als je een mooie foto on-line zet, kan dat snel uit de hand lopen en leiden tot een storm van e-mails. Zonder foto tellen inhoudelijke criteria een stuk zwaarder, wat soms tot een betere match kan leiden. Let wel: een foto geeft nooit een volledige indruk van een persoon, ga dus nooit alleen af op foto's.
 • Stel realistische eisen aan je dates. Als je hoopt een Brad Pitt of Pamela Anderson aan de haak te slaan, moet je van goede huize komen. Het kan wel, maar je moet "het" wel hebben om zo'n (kritisch) persoon te interesseren, want ga er maar vanuit dat jij niet de enigste bent die reageert. Zelfkennis is heel gezond en leidt eerder tot succes.
 • Als je alleen een date binnen de directe omgeving van je woonplaats zoekt, ben je waarschijnlijk een tijdje bezig. Wie bereid is een stukje te reizen, maakt de kans op een goede match een stuk groter.
 • Engerds zijn overal, dus ook op datingsites. Er zijn vervelende mannen en stalkende vrouwen, maar vrouwen lopen natuurlijk meer kans een viezerd te treffen. Vieze mannen hebben vaak slechte omgangsvormen en beginnen snel over sex. Prik daar gauw doorheen. Blijf op je hoede, net als in het gewone leven.
 • Bewaak uw privacy! Schrijf jezelf in onder een schuilnaam, houd je e-mail adres zo lang mogelijk geheim of maak een gratis mailadres aan bij hotmail of yahoo en geef hoogstens een mobiel telefoonnummer als je echt gaat daten. Als je gaat bellen, doe dat dan eventueel met een afgeschermd nummer, zodat de andere kant je nummer niet heeft. Dan kan met *31* voor het te bellen nummer. Bewaak je adresgegevens als een terriŽr, niemand wil immers een stalker tegenkomen. Privacy moet je heel zuinig op zijn.
 • Als je met meerdere mensen tegelijk mailt, is het verleidelijk om delen van e-mailtjes te plakken in een andere mail. Maar standaardbriefjes zijn een prima manier om de ander van je te vervreemden. Persoonlijke e-mails met gerichte vragen en antwoorden werken veel beter om je potentiŽle date geÔnteresseerd te houden.
 • Iedereen wil een gunstig beeld van zichzelf geven, maar maak het niet te gek. Beschrijf in je profiel dus wie je echt bent, niet wie je wilt zijn. Ook het internetprofiel van je potentiŽle date kan afwijken van de werkelijkheid. De oplossing is veel mailen en chatten of in het echt afspreken.
 • Om je ontmoetingskans te vergroten, kun je je op meerdere sites tegelijk inschrijven. Maar als daarna veel e-mailtjes tegelijk binnenkomen, slokt het daten ineens heel veel tijd op. Je berichtjes worden daardoor oppervlakkiger en je kunt makkelijk mensen door elkaar halen. Dat maakt het juist moeilijker en frustrerender om een interessante date te vinden. Richt uw aandacht dus op maximaal 1 of 2 datingsites.
 • Zorg dat je achter een goeie sterke computer zit met minimaal 64Mb intern geheugen. Veel sites gebruiken een nogal zware chatfunctie en dat moet je systeem aankunnen.
Als je reeds een date hebt, kijk dan als man of vrouw voor de vervolgtips.
Heb je nog geen date en zoek je, schrijf je dan in bij een paar datingsites.


Print Pagina Pagina Terug Pagina Omhoog

Datingtips voor de man  als je al een date hebt !
 • Vertrek op tijd, een date is al spannend genoeg voor beiden partijen. Je voorkomt onnodige stress voor jezelf als t gaat om files of openbaar vervoer dat vertraging heeft. Je laat je date niet in onnodige spanning of je wel komt. Het vertrouwen wordt bij een date behoorlijk op de proef gesteld. En je eerste indruk is stukken beter als je op het afgesproken tijdstip aanwezig bent. Kortom: weet je route.
 • Doe een lekker luchtje op en kleed je verzorgd en zoals je zelf bent. Voel je prettig in je kleding, zodat je jezelf kunt zijn. Je laat zo een stukje van jezelf zien, wat erg gewaardeerd kan worden.
 • Begroet haar met een stevige, vriendelijke handdruk en een welgemeende glimlach. Laat zien dat je er zin in hebt. Ben je nerveus? Ook dat kunnen de dames best waarderen als je het durft te laten zien.
 • Wandel naast je date. Het getuigt van weinig goede manieren je date achter je aan te laten hossen.
 • Hou oogcontact zonder te staren.
 • Concentreer het gesprek niet enkel op je eigen interesses, maar informeer ook naar onderwerpen die haar interesseren. Tracht haar te leren kennen, maar stel geen al te persoonlijke diepgaande vragen op een eerste date. Wees dus ook open voor haar ideeŽn en meningen.
 • Wanneer je een vraag stelt. Wacht op haar antwoord en laat haar uitspreken.
 • Wees beleefd. Boeren laten is menselijk, stoer bij je vrienden, maar ongepast bij je date.
 • Zet je GSM af, het getuigt van weinig respect voor je date als het gesprek voortdurend wordt onderbroken.
 • Geef haar af en toe een complimentje, zonder te overdrijven. Een goed begin is om te zeggen dat ze er leuk uit ziet, dat je het gezellig vind, je op je gemak voelt etc.
 • Ga naar een rustige en niet te luidruchtig plek, zodat je rustig kunt praten met elkaar. Zie je er tegenop om samen aan een tafeltje te zitten? Spreek dan wat af op een plek waar je iets te zien hebt om over te praten, bijvoorbeeld een pretpark of op het strand.
 • Hou je lippen niet stijf op elkaar maar probeer losjes te zijn probeer hier eventueel een gepaste grap te maken. Relax...
 • Als je beiden een leuke avond hebt gehad. Bel haar dan de volgende dag op of stuur haar later op de avond nog een smsje, als je niet kunt wachten om haar te laten weten dat ze indruk heeft gemaakt. Overdrijf het niet met deze aandacht, tenzij ze deze aandacht prettig vindt.
 • Neem als uitgangspunt dat je een gezellige avond tegemoet gaat en heb niet te veel verwachtingen, dit voorkomt teleurstellingen en een beladen sfeer.
 • Eet niet van de voren een vietnamese loempia of shoarma met knoflook. Een slechte adem heb je zelf niet zo gauw in de gaten, maar de dame wel.
 • Een goede tip is om van te voren te bedenken waar je het over kunt hebben. Als het gesprek niet makkelijk loopt, dan heb je tenminste wat bij de hand.
 • Let op lichaamstaal, haar ogen verraden of ze verlegen is of dat ze in slaap valt van je verhalen.
 • Mocht het bij een herhalende date voorkomen dat ze in je auto mee rijdt of bij je thuis op bezoek komt, zorg er dan voor dat je gťťn berg McDonalds afval op je auto-achterbank hebt liggen of oude was in je huiskamer hebt laten rondslingeren. En je weet maar nooit... Neem condooms mee!
 • Wissel van te voren mobiele nummers uit. Je kunt je date op de hoogte houden als je toch vertraging oploopt of de weg kwijt bent. Neem je telefoon dus ook mee voor onderweg.
 • Het belangrijkste van alles: wees eerlijk tegen haar en doe je niet anders voor dan dat je bent. Deze regels zijn er om je te helpen en een houvast te geven, maar het is geen liefdesbijbel waar je je strikt aan dient te houden. Blijf jezelf! En het klikt of het klikt niet...

Print Pagina Pagina Terug Pagina Omhoog

Datingtips voor de vrouw  als je al een date hebt !
 • Duik met je vriendin je kledingkast in om iets leuks uit te zoeken.
 • Luister goed naar je gevoel, als je het niet ziet zitten om de date door te laten gaan doordat je je niet prettig voelt bij zijn stem aan de telefoon of hoe hij je op de chat aanspreekt, doe het dan niet! Vind je het te spannend? Dat maakt niet uit, voor hem is het waarschijnlijk net zo spannend. Probeer niet zenuwachtig te zijn. Beschouw het als een mooie gelegenheid om een nieuwe vriend te ontmoeten.
 • Ontmoet elkaar op een publieke/openbare plaats en kom met je eigen vervoer. Afspreken op het treinstation is bijvoorbeeld een drukke plek en altijd te vinden.
 • Eerlijkheidheid is het allerbelangrijkste! Leugens en verkeerde voorstellingen leiden tot niets, want liefde veronderstelt vertrouwen.
 • Probeer hem beter te leren kennen. Besteed niet je hele avond met het praten over het weer, het nieuws, je vriendinnen etc. Als je op het einde van de ontmoeting nog steeds niet weet wat de naam en het beroep is van de ander, dan is waarschijnlijk vriendschap aan jullie ook niet besteedt.
 • Behoud een positieve instelling gedurende de ontmoeting c.q. gesprek en praat niet de hele tijd over je problemen en je vorige relaties of andere negatieve aspecten van je leven.
 • Wees financieel voorbereid. Wanneer de rekening komt, stel voor om je deel van de rekening te betalen. Als hij echter voorstelt om alles te betalen, aanvaard dan vriendelijk zijn voorstel.
 • Zorg van te voren voor een leuke invulling van de avond (bedenk dat samen). Het kan heel ongemakkelijk zijn als je beiden niet weet wat je wilt doen om de eerste spannende momenten door te komen.
 • Neem condooms mee! Je weet maar nooit...
 • Bedank hem voor zijn gezelschap en laat hem spoedig weten wat je er van vond, tijdens of na de ontmoeting. Wees eerlijk over je gevoel, of je verder geen contact meer met hem wilt of juist wel en wat voor type contact; liefde of vriendschap. Wacht hier niet te lang mee, want hoewel eerlijkheid pijn kan veroorzaken bij ander, zwijgen en negeren is pijnlijker. Wees eerlijk voor elkaar...

Print Pagina Pagina Terug Pagina Omhoog

Veilig daten

Daten is spannend, maar het moet wel leuk blijven. Rekening houden met veiligheid, kan helpen om je op je gemak te voelen bij het afspreken met een vreemd persoon. Het is niet verstandig om angstig je date te ontmoeten. Hier een aantal tips om leuke ťn veilige dates te hebben. Veel plezier!

Geef nooit zomaar je telefoonnummer, achternaam of adres. Pas als je denkt dat je je online partner kunt vertrouwen, kun je die stap eens wagen. Een goeie optie is het uitwisselen van je mobiele telefoonnummers en niet je huistelefoonnummer. Denk er ook aan dat als iemand je achternaam en woonplaats weet, hij/zij je adres zo kan vinden in het telefoonboek!

Realiseer je dat iedereen op internet zich anders voor kan doen dan hij of zij is. Zo kan die leuke knul van 16 net zo goed een enge kerel van 60 zijn!

Als je gaat daten in real life, denk dan aan het volgende:
 • Vertel altijd iemand waar je naartoe gaat, met wie je afgesproken hebt en wanneer je ongeveer thuis zult zijn. Schrijf de gegevens van je date op een papiertje.
 • Spreek af in een openbare gelegenheid waar veel mensen zijn.
 • Nodig niet zomaar iemand bij je thuis uit of ga niet zomaar met iemand mee naar huis, zolang je de betreffende persoon nog niet zo goed kent.
 • Het beste is om iemand mee te nemen, een vriend of vriendin. Als de ander dat ook doet, heb je een dubbele blind date en misschien ook dubbel zoveel fun!
 • Neem je mobiele telefoon mee en zorg dat je batterij genoeg opgeladen is en dat je genoeg beltegoed hebt.
 • Laat iemand je op een bepaalde tijd bellen om te checken of alles ok is. Mocht je van je date af willen, heb je tegelijkertijd een goed alibi om weg te gaan.
Print Pagina Pagina Terug Pagina Omhoog
www.AllesOverDating.nl